Jeg vil til hver en tid anbefale Joy og John

De har arbejdet mange år i dagbehandling på Bispebjergs specialiserede afdeling for spiseforstyrrelser og er nu selvstændige. De er helt utroligt dygtige og erfarne og efter mange år i systemet med mange skiftende behandlere kom vi lykkeligvis til dem. De kan noget HELT særligt! Og i dag har vi en rask datter   Held og lykke! Det KAN godt lade sig gøre at blive rask - tro på det!! 

 

To fantastiske mennesker der med hårdt tålmodigt arbejde, kærlige omsorg og dedikation hjælper unge mennesker ”ud af mørket. Evig taknemmelighed og de varmeste anbefalinger herfra…!

Sult som Symptom - Spiseforstyrrelsesteamet

 

Kan på det varmeste anbefale John og Joy De har en stor andel i, at både vores datter, vi som familie og mange andre i lignende situation er kommet videre! Ud over at være super erfarne og knalddygtige ift behandling af spiseforstyrrelser, arbejder de også med hjertet forrest og helhedsorienteret ift den enkelte og familien


Sult som Symptom - Spiseforstyrrelsesteamet

 

John og Joy er 2 fabelagtige behandlere

De er bestemt årsag til at vores barn stadig er og også årsag til at jeg som mor forstår den forbistrede spiseforstyrrelse og kan arbejde i en positiv retning når odds taler imod.

Jeg vil til hver en tid give min varmeste anbefaling


Sult som Symptom - Spiseforstyrrelsesteamet

 

Det er efterhånden mange år siden min familie og jeg mødte Joy og John for første gang.

Det har taget lang tid og det har krævet blod, sved og tårer (rigtig mange tårer, hehe), men jeg ville aldrig have været der, hvor jeg er i dag, uden deres hjælp.

De varmeste anbefalinger herfra

”Kære Joy og John,

Mange tak for besøget mandag morgen. Det var meget givtigt og gav os viden og mod til at sætte gang i den rigtige hjælp til vores datter. Vi vil meget gerne ses med jer igen”.

Sult som Symptom - Spiseforstyrrelsesteamet

 

John og Joy er nogle af de fineste, varmeste og mest kompetente behandlere af spiseforstyrrelser som jeg har mødt. Man kan aldrig forvente mirakler i behandlingen af spiseforstyrrelser, men det KAN lykkes, selvom det kan være meget svært. Netop derfor er det utroligt vigtigt, at de behandlere man vælger både har stor erfaring og stor viden, men også en stor ydmyghed overfor den viden de har og en stor nysgerrighed på at udvide egne erfaringer ud fra netop det enkelte menneske de har i behandling. Mindst lige så vigtigt er evnen til at møde patienten med varme, tillid og indlevelse og med samtidig kreativitet, styrke og beslutsomhed. John og Joy besidder som team alle disse kvaliteter og jeg vil give dem mine bedste anbefalinger